Kickbokser Mitch Kuijpers wil 'wraak gevecht' bij GLORY Nieuws
Nieuws

Kickbokser Mitch Kuijpers wil 'wraak gevecht' bij GLORY

Kickbokser Mitch Kuijpers wil 'wraak gevecht' bij GLORY
Kickbokser Mitch Kuijpers wil 'wraak gevecht' bij GLORY

Hij heeft zijn zinnen gezet op een gevecht bij GLORY Kickboxing, kickbokser Mitch Kuijpers en niet zomaar een gevecht.

Voor de vechtsport insiders is Mitch Kuijpers geen onbekende, de vechter met de bijnaam 'The Farmer' heeft zijn sporen reeds verdiend. Hij wordt getraind door voormalige GLORY vechter Robbie Hageman, die hem wil helpen om de ring te betreden op een van de grootste kickboks podia ter wereld.

Vorige week plaatste Hageman dan ook een bericht op Instagram dat hij Kuijpers aan het klaarstomen was voor zijn debuut bij GLORY. Echter lijkt er nog geen contract te zijn getekend, toch trekt Kuijpers de stoute schoenen aan en daagt GLORY weltergewicht Dmitry Menshikov alvast uit.

Wraak voor Robbie Hageman

Via social media plaatste Kuijpers dan ook een bericht: "Why only redemption for Badr Hari against Rico Verhoeven. What about the redemption for Robbie Hageman. I want to redeem his honor in a fight against Dmitry Menshikov, Who wants to see me and Robbie on GLORY? Like, share and make them listen. "

Het bericht doelt op wraak voor Hageman die zijn debuut bij GLORY in december 2018 verloor tegen Menshikov. Kuijpers wil dit gaan rechtzetten nu Hageman niet meer mag vechten wegens zijn gezondheid. Zal GLORY op het aanbod van Kuijpers ingaan? Als dit gebeurt dan kan het best wel eens een interessant gevecht worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws