'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende Nieuws
Nieuws

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude sportschool Mike's Gym. Sindsdien zijn er speculaties dat de topkickbokser weg zou zijn bij SB Gym van zijn coach Said El Badaoui. Deze zegt door Badr zelf niet te zijn ingelicht dat hij daadwerkelijk weg zou zijn gegaan.

In de Vechtersbazen Podcast reageert El Badaoui vandaag op de vraag wat de status is tussen Badr en de coach. Dennis Kornman van Vechtersbazen vroeg aan de topcoach wat er aan de hand is. ,,Ik moet je heel eerlijk zeggen. Ik heb die berichten een paar keer ontvangen Maar ik ben niet op de hoogte. Ook Badr heeft mij niets medegedeeld", zegt El Badaoui.

,,Het blijven speculaties zolang hij mij nog niets heeft gezegd. Ik heb van hem niets vernomen." Badr had na zijn wedstrijd tegen Alistair Overeem aangekondigd te stoppen met vechten. ,,In principe heeft hij aangekondigd te zullen stoppen. Hij kan gaan en staan waar hij wil", aldus Badaoui.

Voor meer bekijk bovenstaand de Vechtersbazen Podcast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws