Badr Hari opnieuw tegen Rico Verhoeven vergeet het maar Nieuws
Nieuws

Badr Hari opnieuw tegen Rico Verhoeven vergeet het maar

Badr Hari opnieuw tegen Rico Verhoeven vergeet het maar

Wacht maar tot Badr Hari vrij komt! Die gaat voor Rico Verhoeven!

Een veel gehoorde uitspraak zeker nadat Mike Passenier (Mike's Gym) onlangs aankondigde dat Badr zich in de gevangenis voorbereidt op zijn terugkomst in de ring. De meest logische stap zou dan een revanche gevecht tegen Rico Verhoeven zijn, maar zal dat ook gebeuren?

Badr Hari opnieuw tegen Rico Verhoeven vergeet het maar

Rico Verhoeven the golden boy van Glory

Het geruchten circuit gonst zoals gezegd, en sinds onlangs bekend is gemaakt dat Rico Verhoeven andere zaken dan vechten voor de Glory organisatie zal doen worden die alleen maar sterker. Immers is the Golden boy van Glory inmiddels een mooi export product geworden. Echter is het moeilijk voor te stellen dat een Verhoeven zelf ook niet in de ring zou willen stappen, het laatste gevecht tegen Badr was nou niet echt een schoolvoorbeeld van een complete overwinning door de TKO. Zoals de Engelsen zeggen "unfinished business".

Verhoeven bewust weggehouden van Badr Hari?

Of wordt Verhoeven bewust weggehouden bij Badr, een soort van Gokhan Saki verhaal die ook al klaagde dat hij niet tegen Verhoeven in de ring werd gezet, en dat een van de redenen was voor zijn overstap naar de UFC? Boze tongen beweren dat the Glory ambassadeur niet beschadigd zou mogen worden, hij is immers een boegbeeld en door zijn vele tv optredens overal bekend, ook buiten de vechtsport wereld. Dus een gevecht waar Verhoeven het wel eens heel zwaar zou kunnen krijgen tegen een op revanche spinnende Hari, zou zomaar wel eens niet bewaarheid kunnen worden.

Wat heeft het nog met kickboksen te maken

Kickboksers moeten kickboksen, geen tv programma onderdeel worden. Er is veel kritiek op het constante media opzoeken door Rico Verhoeven, in elk praatprogramma tot aan een optreden in de Ziggo dome met een aantal cabaretiers is hij wel te zien. Laat hem toch gaan kickboksen, kijk dat hij geld wil verdienen is prima, maar stap dan over nu eet hij van twee walletjes. Zo klonk het laatst als commentaar, kies of verlies. Echter waarom zou Verhoeven niet het moment pakken als het daar is? Niks mis mee toch?

Badr Hari verdiend een tweede kans

Dat Badr Hari goed vocht in zijn gevecht tegen Verhoeven staat buiten kijf, het verbaasde niemand dat hij als een stoomwals door de ring ging. Zelfs Verhoeven had niet verwacht dat Hari zo in vorm zou zijn. Nu hij in de gevangenis zit heeft hij vast alle tijd om zijn tactieken tegen Verhoeven aan te scherpen. Hij verdiend gewoon een tweede kans voor de titel, zo zeggen insiders. Hij moet gewoon de kans krijgen om nog een keer tegen Verhoeven te staan, zeker nu Lazaar de titel niet heeft kunnen veroveren. Wij wachten af, Badr komt over niet al te lange tijd vrij, eens zien wat dat gaat brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws