Gökhan Saki; Het echte verhaal van zijn vertrek bij Glory Nieuws
Nieuws

Gökhan Saki; Het echte verhaal van zijn vertrek bij Glory

Gökhan Saki; Het echte verhaal van zijn vertrek bij Glory

Waarom Gökhan Saki Glory Kickboxing verliet

Ik stopte mijn contract bij Glory Kickboxing en heb mijn pensioen contract ondertekend. Zo staat zowel in het Turks als Engels te lezen op de Facebook pagina van Gökhan Saki.

Ik STOP met glorie. Voor mijn fans hierbij de uitleg van de feiten over Glory en Rico Verhoeven. Onderstaand hebben wij Gökhan Saki zijn verhaal in het Nederlands voor u weergegeven.

Gökhan Saki; Het echte verhaal van zijn vertrek bij Glory

Gökhan Saki,

Ik verliet Glory Kickboxing op 3 mei. Met alle eigenaren / mede-eigenaars etc van Glory heb dit besproken en tekenden ze mijn pensioen contract en ik kreeg het terug op 3 mei. Na 5 maanden aan het lijntje te zijn gehouden, was het voor mij gedaan, ik had een heleboel andere aanbiedingen, maar ik zou moeten wachten om te vechten tegen Rico van Glory. Het wachten is voorbij, ik ben er moe van. Glory Kickboksen speelt de politiek om hun 'kampioen' Rico Verhoeven veilig te stellen voor zijn contract vernieuwing dat moest plaatsvinden eind mei of begin juni. Als hij zou verliezen tegen mij, zou zijn positie in de richting van Glory zijn verzwakt. Rico Verhoeven en zijn team en ook Glory wilden hun kampioen niet bloot stellen aan dergelijke risico's.

Zaterdag 20 mei aankondiging Cor Hemmers

Cor Hemmers van Glory had aangekondigd in een interview op 20 mei dat ik heb een pensioen contract van Glory had gekregen en ik gestopt zou zijn met vechten voor Glory.

Zaterdag 20 mei Nacht (Het Rico Verhoeven Ismael Lazaar gevecht)

Rico Verhoeven was aan het opscheppen in TV-shows na het Badr gevecht in Duitsland, dat hij geen beroemd tegenstanders nodig heeft, want verkoopt hij kaartjes op zijn eigen bekendheid, wereldwijd zou hij de arena's weten te vullen.

Nu is het Rico Verhoeven gevecht plaats vond in eigen land in zijn eigen stad waren er meer dan 1.500 lege stoelen. Op twitter zei ik gefeliciteerd Rico, maar wat is er gebeurd met die lege stoelen je zei dat je zou alle tickets zou verkopen?

Rico Verhoeven zoals gebruikelijk (zoals de laatste 5 maanden) reageerde niet, maar deze keer SCOTT RUDMAN vice-voorzitter en mede-oprichter van GLORY begon ineens terug te tweeten en heeft geprobeerd om deze arme jongen Rico te redden. Net als een vader probeerde Scott te beantwoorden voor de kleine jongen die zelf niet kan antwoorden of voor zichzelf spreken. Scott wist al gedurende 3 weken dat ik zijn organisatie zou verlaten op dit punt. Scott zei op twitter: '' Den Bosch is niet Amsterdam, Glory is nog steeds een buzz, GET IN! ''

Goedkope manier van GLORY

Dus op dit punt wist iedereen binnen Glory en Rico Verhoeven en zijn management dat ik bij GLORY zou vertrekken. En toch was hij nog steeds bezig op social media te liegen. Hij wist op dit moment dat het onmogelijk was voor mij om te vechten en ik heb andere verplichtingen had. Goedkope en sleazy manier van GLORY en SCOTT RUDMAN.

Ik antwoordde zijn tweet met '' het laatste gevecht was niet eens in Amsterdam, was het zelfs niet in Nederland, maar in Duitsland. En ik kom uit Rotterdam. Maar als de strijd in Amsterdam was, zou ik alle tickets zelf hebben verkocht, ik heb het al eerder bewezen! ''

Dus op dit punt gingen een aantal andere mensen uit Glory mij twitteren weer in de wetenschap dat ik Glory verliet en ik kon niet reageren. Zo zielig en laf. Eén zei zelfs dat ik Rico zijn uitdaging moest accepteren....Welke uitdaging? Hij heeft mijn nooit uitgedaagde? Sterker nog, hij zweeg maanden.

Ik tweete terug en zei dat het te laat is nu!

Opnieuw op dit punt Glory, Rico Verhoeven en zijn team weten wisten gedurende 3 weken dat ik Glory verleit en het hebben van andere verplichtingen en het onmogelijk is om deze strijd aan te gaan. Nu op dit punt terwijl Rico weet dat er niet een gevecht zal zijn, na 5 maanden opent hij ineens zijn mond en zegt: '' Saki als je wilt vechten neem de telefoon op'.'

Zoals wat voor achterbakse actie is dat Bro? Bent je zo bang, ben je een lafaard? Glory begon met retweeten van wat Rico zei, terwijl ze wisten dat ik vertrok bij Glory. Toen ik nog bij Glory zat en ik Rico uitdaagde, deden ze nooit moeite om mijn tweets te reposten. Ook dit laat zien hoe amateuristisch en zielig deze organisatie is, de politiek en het beschermen van hun huisdier Rico. Het zorgvuldig kiezen van hun tegenstanders en hun soort media censuur.

Ik vertelde de waarheid dat hij niet wilde vechten met mij vanaf januari of op korte termijn, want hij wilde een rust. Afgelopen week zei dat hij in een tv-show '' ja ik wilde niet saki vechten in januari ik nodig had rust, want ik had net met Badr gevochten. Al dat liegen deze jongen zijn verhaal verandert elke dag, en is niet consistent.

Toen ik K1 deed, vocht ik 8 tot 10 wedstrijden per jaar, tegen echte mannen. Op dit punt had Rico welgeteld 1,5 ronde met Badr gevochten en dan heb je een jaar pauze nodig voordat je met mij zou vechten ?? Rico wilde alleen de strijd na de verlenging van zijn contract in mei.

Bonjasky gevecht

Toen zei Glory tegen mij in januari, dat ik voor het eerst tegen iemand anders zou moeten vechten, dit zou het Remy Bonjasky gevecht worden. Ik zei dat ik Rico wilde, maar als hij dat niet wil, ik eerst tegen Bonjasky zou vechten, maar alleen als Glory zou vastleggen dat ik daarna tegen Rico zou vechten. Ik zou hebben gevochten tegen Bonjasky in maart of mei. Rico heeft dit opnieuw gesaboteerd met tijd rekken op het aanvaarden van mijn uitdaging. Remy stond op en aanvaarde mijn uitdaging en hij was naar bereid om het te doen! Dus ik groet hem voor deze, een man die terugkomt bij pensionering op zo'n korte termijn, en Rico zei dat Bonjasky niet veel tijd moest hebben om voor te bereiden, de man is 41 jaar oud en heeft de afgelopen jaren niet meer gevochten, Rico wil alleen onvoorbereide vechters, dus meer kans om te winnen!

Inmiddels in de laatste maanden, heb ik andere aanbiedingen gehad, maar ik ben nog bereid tegen Rico te vechten, maar deze toont nog steeds geen ballen .. Al deze maanden was hij stil en zei niets terwijl ik hem constant uitdaagde tot een gevecht met mij. En nu hij weet dat ik vertrek, hij ineens zijn grote mond wel opendoet. Rico zijn fans moeten zich schamen voor hem en zijn leugenachtige gedrag. Gewoon praten als een marionet met die regels van het management volgt: "ik eet alleen wat op de menukaart staat, etc etc".

PS:Rico noemde mij een motherfucker in een interview, echte mannen doen dat niet, betrekken geen familie of vrouw en kinderen in de strijd, dat is wat goedkope sukkels doen. Maar het past hem goed!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws