Badr Hari stopt met kickboksen na teleurstellend verlies: 'afscheidswedstrijd' Nieuws
Nieuws

Badr Hari stopt met kickboksen na teleurstellend verlies: 'afscheidswedstrijd'

Badr Hari stopt met kickboksen na teleurstellend verlies: 'afscheidswedstrijd'

Na een indrukwekkende carrière in het kickboksen gaat Badr Hari (38) stoppen.Het Verlies afgelopen weekend tijdens Glory 89 tegen Uku Jurjendal was de druppel.

Deze beslissing volgde na uitgebreid overleg met zijn coach Mike Passenier, nadat hij afgelopen zaterdag tijdens Glory 89 in Bulgarije verloor van de Est Uku Jürjendal. Hari, ooit bekend als de "Golden Boy," met een indrukwekkend record van 92 knock-outs gedurende zijn loopbaan, voelt dat de vonk en de magie niet meer aanwezig zijn. Zo meld de Telegraaf vanavond die Badr's trainer Mike Passenier spraken. Er komt waarschijnlijk nog wel een afscheidswedstrijd, zo meld deze.

Einde van een tijdperk

De aankondiging van Hari's pensioen markeert het einde van een tijdperk in de kickbokswereld. De vechtsporter heeft gedurende zijn carrière fans over de hele wereld weten te betoveren met zijn explosieve stijl en opmerkelijke overwinningen. Zijn gevechten waren altijd spectaculair en zijn vastberadenheid was bewonderenswaardig.

Hari heeft niet alleen een onuitwisbare indruk achtergelaten in de sport, maar heeft ook talloze hoogtepunten en onvergetelijke momenten gecreëerd voor fans. Zijn naam zal altijd geassocieerd worden met enkele van de meest epische gevechten en rivaliteiten in de geschiedenis van het kickboksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws