'Diep gezonken!' Arrestatie topbokser 2 weken na gevecht veroorzaakt flinke schokgolf Nieuws
Nieuws

'Diep gezonken!' Arrestatie topbokser 2 weken na gevecht veroorzaakt flinke schokgolf

'Diep gezonken!' Arrestatie topbokser 2 weken na gevecht veroorzaakt flinke schokgolf

Jarrell Miller de Amerikaanse topboksers is in ernstige juridische problemen beland, slechts 14 dagen na zijn eerste professionele verlies tegen Daniel Dubois. Werd Miller, 35 jaar oud, gearresteerd in Hollywood, Florida, op beschuldiging van autodiefstal, inbraak met geweldpleging.

Gewelddadige diefstal Dodge Ram

Volgens berichten van verschillende bronnen zou Miller een zwarte Dodge Ram pick-up truck hebben gestolen van een lokale autodealer. De dramatische reeks gebeurtenissen omvatte een ongeïdentificeerde vrouw die beweerde dat haar mobiele telefoon in de in beslag genomen pickup truck was achtergelaten.

Miller, met de hulp van de vrouw, greep een medewerker van de dealer van achteren, gaf deze een pak slaag stal de sleutels en vluchtte weg van de plaats delict (lees verder onder video).

Juridische strijd en gevolgen

Rekening houdend met de beschuldigingen in de waarschijnlijke oorzaakverklaring, het gebruikte geweldsniveau en de manier waarop het misdrijf plaatsvond, vond de rechtbank waarschijnlijke oorzaak voor beide aanklachten, verklaarde de rechter tijdens Millers borgtochtzitting.

Deze schokkende gebeurtenis volgt op Millers recente nederlaag door Daniel Dubois, wat een turbulente start van zijn 2024 markeert. Opmerkelijk is dat dit niet de eerste keer is dat Miller buiten de ring juridische problemen heeft.

2019 verloor hij een kans op de titels van Anthony Joshua vanwege een positieve drugstest, en in 2020 diende hij een schorsing van twee jaar uit voor een andere mislukte test. Bovendien is Miller momenteel verwikkeld in een juridische strijd met promotor Dmitriy Salita, die een aanzienlijke schadevergoedingen eist.

De toekomst van Miller in de bokswereld

De zwaargewicht bokser blijft in hechtenis met een borgtocht van $30.000, en zijn rechtbankzitting werpt licht op de ernst van de aanklachten tegen hem. De zwarte Dodge Ram, uitgerust met een tracker, speelde een cruciale rol bij Millers snelle arrestatie door de politie.

Terwijl de juridische problemen van Jarrell Miller zich blijven opstapelen, vraagt de bokswereld zich af over de toekomst van de ooit veelbelovende zwaargewicht uitdager.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws