Anthony Joshua overtuigd dat hij Deontay Wilder zal verslaan Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua overtuigd dat hij Deontay Wilder zal verslaan

Anthony Joshua overtuigd dat hij Deontay Wilder zal verslaan
Anthony Joshua overtuigd dat hij Deontay Wilder zal verslaan

Wilder zal een wereldverdediging maken op 22 februari, in een rematch met Tyson Fury, in de MGM Grand in Las Vegas.

Toch heeft IBF, WBO, IBO, WBA-kampioen zwaargewicht Anthony Joshua er alle vertrouwen in dat hij WBC-kampioen Deontay Wilder in zes actie volle ronden zou verslaan. Een mogelijke clash tussen de twee wordt gezien als het grootste gevecht in het boksen.

In zijn meet recente verdediging afgelopen november stond Wilder voor op de scorekaarten na zes ronden, maar had slechts een enkele klap in de zevende nodig om tegenstander Ortiz uit te schakelen. Joshua zegt dat hij Wilder een koekje van eigen deeg zou geven en hem binnen zes rondes te verslaan.

Ik ben niet bang

"Hij zal niet in staat zijn om de zevende ronde te doen. Ik zou erin gaan om hem te verslaan. Het is zwaargewicht tegen zwaargewicht, kampioen tegen kampioen. Dit is een serieus gevecht, dus ik ga daar niet 12 rondes proberen te boksen met Wilder, vanwege zijn slagkracht ook. Ik moet binnen de zes ronden toeslaan,"vertelde Joshua aan Sky Sports.

Joshua zal de komende maanden diverse van zijn titels verdedigen, mogelijk tegen IBF-verplichte uitdager Kubrat Pulev. Vorige maand heeft Joshua in Saoedi-Arabië zijn wereldtitels teruggevorderd met een unaniem besluit overwinning in zijn rematch met Andy Ruiz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws