Andrew Tate hint op kickboks comeback! Top G's terugkeer Nieuws
Nieuws

Andrew Tate hint op kickboks comeback! Top G's terugkeer

Andrew Tate hint op kickboks comeback! Top G's terugkeer

Andrew Tate overweegt mogelijk een comeback in de vechtsportwereld. De voormalig kickbokser heeft sinds 2020 niet meer gevochten maar hint in een recente video op een mogelijke terugkeer in de ring.

Tate was een succesvolle kickbokser en won meerdere wereldtitels. Hij behaalde titels in twee gewichtsklassen bij ISKA en won ook kampioenschappen bij Enfusion en It’s Showtime.

Van kickbokskampioen naar internetster

Naar schatting heeft hij een kickboksrecord van 76-9 overwinningen. Maar dit record is omstreden vanwege de gebrekkige registratie in de Britse en Europese kickboksscene.

In de afgelopen jaren is Tate echter vooral bekend geworden als social media-persoonlijkheid. Zijn video’s werden miljarden keren bekeken en hij behoorde in 2022 even tot de meest gegoogelde personen ter wereld. Zijn online persona is echter ook controversieel.

Mogelijke comeback bij Social Knockout event

Tate zit momenteel vast in Roemenië in afwachting van een rechtszaak. Ondanks reisbeperkingen verscheen hij via een videobericht bij het recente Social Knockout boksevenement. In deze video zinspeelde hij op een mogelijke terugkeer in de ring.

Hij liet doorschemeren dat hij "nog wat moves" in zich heeft en toonde zelfs wat van zijn vechtkunsten. De organisatie achter Social Knockout hint eveneens op een comeback van Tate tijdens een toekomstig evenement.

Heeft Tate nog wat te bewijzen?

Tate's kickbokscarrière leverde hem meerdere wereldtitels op. Naast zijn kickboks successen heeft hij ook één professionele MMA-gevecht op zijn naam staan, dat hij in 2010 won met knock-out.

Of Tate daadwerkelijk terugkeert in de vechtsportwereld is nog onduidelijk. Zijn videobericht en de hints van de Social Knockout organisatie wekken echter wel die indruk. Fans van Tate en de vechtsportwereld zullen met spanning afwachten of hij inderdaad weer de ring in stapt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws