Anderson Silva (43) geeft MMA op: 'Ik heb niks meer te bewijzen' Nieuws
Nieuws

Anderson Silva (43) geeft MMA op: 'Ik heb niks meer te bewijzen'

Anderson Silva (43) geeft MMA op: 'Ik heb niks meer te bewijzen'

Anderson Silva, een van de grootste MMA-vechters is niet van plan om nog terug te keren naar de sport en de kooi. Eind vorig jaar werd Silva op straat gezet door de UFC. Het lijkt erop dat hij officieel zijn laatste hoofdstuk in MMA heeft afgesloten.

,,Elke dag belden verschillende organisaties, vooral ook in Japan en Azië, mij, maar ik denk dat MMA voor mij voorbij is", vertelde Silva aan ESPN. ,,Omdat het moeilijk is om MMA te trainen. Het is moeilijk om op een goed niveau in training te blijven, omdat je jezelf veel bezeert. "

Niks te bewijzen

,,Nu probeer ik gewoon te genieten. Ik hoef voor niemand iets te bewijzen. Ik probeer gewoon te genieten van elk moment dat ik vecht in verschillende sporten, en dat is het. "

Silva zal zijn eerstvolgende uitje maken in de boksring tegen Julio Cesar Chavez Jr. in een bokswedstrijd van 10 ronden op 19 juni in het Jalisco Stadium in Guadalajara, Mexico. Het gevecht, dat wordt aangekondigd als "Tribute to the Kings", zal live te kijken zijn via pay-per-view.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws