Bokspromotors in de rij voor Anderson Silva (46) Nieuws
Nieuws

Bokspromotors in de rij voor Anderson Silva (46)

Bokspromotors in de rij voor Anderson Silva (46)

Anderson Silva de voormalig UFC-middengewicht kampioen zegt dat verschillende bokspromotoren geïnteresseerd zijn om hem te contracteren voor toekomstige gevechten. Eind vorig jaar werd Silva op straat gezet door de UFC na een knock-out nederlaag tegen Uriah Hall.

Na een aantal maanden vrij te hebben genomen, tekende Silva voor een bokswedstrijd tegen Julio Cesar Chavez Jr. Op 19 juni zal terugkeren, maar hoewel dit slechts een eenmalig gevecht is, zegt Silva dat hij in de toekomst geïnteresseerd is in andere bokswedstrijden.

,,Dit is de eerste, maar de verschillende promotors hebben me gebeld. Maar op dit moment concentreer ik me alleen op deze wedstrijd", zegt Silva. Maar veel verschillende bokspromotoren belden me en ICM die mij vertegenwoordigt. Maar op dit moment ligt de focus slechts op één gevecht op 19 juni."

Uitdaging

Gevraagd naar zijn mening over Chavez Jr. als tegenstander, geeft Silva toe dat het een zwaar gevecht is, maar zegt dat hij klaar is voor de uitdaging om tegen een ervaren bokser te vechten. ,,Ik hou van een uitdaging. Ik weet dat het moeilijk is omdat Chavez Jr. zijn hele leven bokst, maar dat is een goede uitdaging voor mij", aldus Silva.

,,Ik hoef niemand iets te bewijzen. Ik doe dit omdat ik van sport hou en van vechten en dit is mijn leven. Als je iets met je hart doet, ben je succesvol. Het maakt niet uit of je wint of niet. Dus daarom accepteer ik de uitdaging voor mijn geest en lichaam '', zegt Silva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws