Anatoly Malykhin: De drievoudige kampioen die de regels herschrijft Nieuws
Nieuws

Anatoly Malykhin: De drievoudige kampioen die de regels herschrijft

Anatoly Malykhin: De drievoudige kampioen die de regels herschrijft

Anatoly Malykhin heeft de wereld van mixed martial arts (MMA) stormenderhand veroverd met zijn ongekende kracht en vermogen om te presteren over verschillende gewichtsklassen heen. Als voorzitter en CEO van ONE Championship is Chatri Sityodtong bijzonder onder de indruk van Malykhins reis op het wereldtoneel van vechtsporten.

Tijdens de persconferentie na ONE 166: Qatar sprak Sityodtong vol lof over Malykhins prestaties en zijn recente overwinning op Reinier de Ridder, waarmee hij de ONE middengewicht MMA wereldtitel aan zijn lijst van prestaties toevoegde.

De uitzonderlijke prestatie van Malykhin

Het is voor een atleet uitzonderlijk moeilijk om meerdere gewichtsklassen te dalen van hun reguliere competitiegewicht en toch op hetzelfde, zo niet een beter niveau te presteren. Malykhin, nu de kersverse drievoudige MMA-wereldkampioen van drie verschillende divisies, lijkt deze uitdaging moeiteloos aan te gaan.

Sityodtong benadrukte Malykhin's ongeëvenaarde kracht, zelfs als middengewicht, ondanks het verlies van 25 kilo aan spiermassa. Zijn scherpte en vermogen om zijn kracht en kracht te behouden, zijn volgens Sityodtong uitzonderlijk.

Blik op de toekomst

Na zijn overwinning op de ONE 166: Qatar, waarbij Malykhin zijn dominantie binnen de ONE Championship nogmaals bewees, rijst de vraag wat de toekomst in petto heeft voor deze veelzijdige vechter. Een belangrijk MMA-zwaargewichtgevecht tijdens hetzelfde evenement zou wellicht de volgende uitdager voor Malykhin onder de ONE-banner hebben onthuld. Amir Aliakbari's overtuigende overwinning op Arjan Bhullar positioneert hem mogelijk als de volgende in de rij om Malykhin uit te dagen.

Het vermogen van Malykhin om over verschillende gewichtsklassen heen te domineren en zijn tegenstanders met verbluffende kracht en techniek te overweldigen, heeft hem tot een van de meest gevreesde vechters in de wereld van MMA gemaakt. Met een perfecte finishrate en een reeks indrukwekkende overwinningen op zijn naam is Malykhin ongetwijfeld een vechter om in de gaten te houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws