Amir Khan krijgt $ 5 miljoen om tegen Terence Crawford te boksen Nieuws
Nieuws

Amir Khan krijgt $ 5 miljoen om tegen Terence Crawford te boksen

Amir Khan krijgt $ 5 miljoen om tegen Terence Crawford te boksen
Amir Khan krijgt $ 5 miljoen om tegen Terence Crawford te boksen

Volgens de Daily Fail en andere bronnen heeft Amir Khan een aanbieding van $ 5.000.000 ontvangen van de Top Rank organisatie om pond-voor-pond bokser Terence Crawford te treffen op 23 maart, dit ter vervanging van Luis Collazo in New York.

"Er zijn gesprekken geweest met Team Khan en er is een aanbod gedaan en hopelijk kan het gevecht worden opgezet," vertelde Top Rank-vice president Carl Moretti maandag aan ESPN.

Top Rank heeft Khan meer dan $ 5 miljoen aangeboden en Top Rank-voorzitter Bob Arum vertelde ESPN dat het gevecht de eerste Top Rank Boxing op ESPN pay-per-view kaart zou zijn in de zevenjarige samenwerking tussen de organisatie en het netwerk.

Interesse

"We hebben een voorstel gedaan aan Amir Khan en we zullen wachten op zijn antwoord," zei Arum. "Ik zou graag het gevecht doen."

Khan vertelde de Daily Mail dat hij erg geïnteresseerd is in het gevecht, als het gevecht wordt gepland zou dit betekenen dat Khan zijn mede Britse rivaal en voormalige weltergewicht titelhouder Kell Brook niet tegemoet zal treden in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws