Nunes geeft Pena titelgevecht, passeert Nederlandse De Randamie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nunes geeft Pena titelgevecht, passeert Nederlandse De Randamie

Nunes geeft Pena titelgevecht, passeert Nederlandse De Randamie

Nunes geeft Pena titelgevecht, passeert Nederlandse De Randamie

Amanda Nunes zal haar UFC bantamgewicht titel verdedigen tegen Julianna Pena op UFC 265 in augustus. In maart stond de Braziliaanse tegenover Megan Anderson uit Australië voor het UFC vedergewicht kampioenschap in Las Vegas, waar Nunes haar titel behield.

President Dana White bracht het nieuws naar buiten via Brett Okamoto van ESPN dat Nunes en Pena elkaar zullen treffen. Pena beschuldigde Nunes ervan haar te ontwijken. Zij beloofde de kampioen in twee divisies in “de foetushouding” te dwingen als ze elkaar ooit in de kooi zouden ontmoeten.

Niet tegen Nederlandse

Nunes heeft een record van 12 gewonnen wedstrijden en behaalde overwinningen op Ronda Rousey, Holly Holm en de Nederlandse Germaine de Randamie. De Braziliaanse leek geïnteresseerd in een nieuw gevecht met de Randamie voordat zij het gevecht met Pena accepteerde.

Nunes heeft de bantamgewicht titel sinds december 2019 niet meer op het spel gezet, maar ze heeft het vedergewicht kampioenschap de afgelopen 10 maanden twee keer verdedigd. Pena heeft overwinningen en verliezen afgewisseld. Ze behaalde echter een overwinning op Sara McMann bij UFC 257 in januari.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page