Alexander Emelianenko tekent contract bij Akhmat Fight Club - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Alexander Emelianenko tekent contract bij Akhmat Fight Club

Alexander Emelianenko tekent contract bij Akhmat Fight Club

Gisteren werd via het officiële Facebook account van Akhmat Fight Club bekend gemaakt dat Alexander Emelianenko heeft getekend!

Alexander de jongere broer van Fedor Emelianenko, komt nu dus onder contract bij een de grootste en snelst groeiende vechtsport organisatie. Emilianenko keerde eerder terug naar het professionele MMA, na meer dan drie jaar afwezigheid, eerder vocht hij voor Pride. Hij werd op 27 september 2017 met Gerônimo Dos Santos geconfronteerd, bij het Wereldkampioenschap Akhmat 42, en won de strijd via TKO in de eerste ronde

Aankondiging op Facebook

Lieve vrienden! Ik heb haast om je het nieuws te brengen. Van nu af aan, zal Alexander Emelianenko Club Akhmat vertegenwoordigen! Hij heeft vandaag een contract met ons getekend. Wij zijn erg blij dat ons team en hij samen gaan werken. Wij hopen dat Alexander de grote overwinningen zal brengen de naam, van Ahmat zal verspreiden over de hele wereld. Ik wil mijn lieve broer bedanken, het hoofd van de cr, de held van Rusland Ramzan Ahmatoviča Kadyrov, voor zijn volledige steun en aandacht zonder Ramzan Ahmatoviča, hadden het niet kunnen doen. Akhmat Powert!!! Zo luidde de aankondiging!

President die de vechtsport steunt

Ramzan Kadyrov is President van Tsjetsjenië sinds februari 2007 (en sinds 5 april 2011 officieel ‘Hoofd van de Tsjetsjeense Republiek’), en is een man met hart voor de sport. En steunt vechters in zijn land onder meer door hen goede trainings faciliteiten te bieden. Het is uniek dat een president van een land zo begaan is met sport. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Er worden ook regelmatig grote vechtsport evenementen georganiseerd in Tsjetsjenië. Zo vocht eerder dit jaar Errol Zimmerman op een toernooi, wat ook werd bijgewoond door Peter Aerts die als eregast naast de president in de zaal zat.

Bekijk ook

'Klaar om te slopen!' UFC-ster Paddy The Baddy in top shape voor zaterdag

‘Klaar om te slopen!’ UFC-ster Paddy The Baddy in shape voor zaterdag

De Engelse MMA-ster ziet er goed uit

Karate expert vangt klappen tijdens verkeersruzie

Karate Wappie vangt klappen tijdens verkeersruzie | video

Goed kunnen vechten zegt niet dat je ook altijd zal winnen

Glory pakt verder uit met Rivals 5 in Mexico

Glory pakt verder uit met Rivals 5 in Mexico

Glory Kickboxing zet de volgende stap op het wereldtoneel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page