Home / Nieuws / Alexander Emelianenko tekent contract bij Akhmat Fight Club

Alexander Emelianenko tekent contract bij Akhmat Fight Club

Gisteren werd via het officiële Facebook account van Akhmat Fight Club bekend gemaakt dat Alexander Emelianenko heeft getekend!

Alexander de jongere broer van Fedor Emelianenko, komt nu dus onder contract bij een de grootste en snelst groeiende vechtsport organisatie. Emilianenko keerde eerder terug naar het professionele MMA, na meer dan drie jaar afwezigheid, eerder vocht hij voor Pride. Hij werd op 27 september 2017 met Gerônimo Dos Santos geconfronteerd, bij het Wereldkampioenschap Akhmat 42, en won de strijd via TKO in de eerste ronde

Aankondiging op Facebook

Lieve vrienden! Ik heb haast om je het nieuws te brengen. Van nu af aan, zal Alexander Emelianenko Club Akhmat vertegenwoordigen! Hij heeft vandaag een contract met ons getekend. Wij zijn erg blij dat ons team en hij samen gaan werken. Wij hopen dat Alexander de grote overwinningen zal brengen de naam, van Ahmat zal verspreiden over de hele wereld. Ik wil mijn lieve broer bedanken, het hoofd van de cr, de held van Rusland Ramzan Ahmatoviča Kadyrov, voor zijn volledige steun en aandacht zonder Ramzan Ahmatoviča, hadden het niet kunnen doen. Akhmat Powert!!! Zo luidde de aankondiging!

President die de vechtsport steunt

Ramzan Kadyrov is President van Tsjetsjenië sinds februari 2007 (en sinds 5 april 2011 officieel ‘Hoofd van de Tsjetsjeense Republiek’), en is een man met hart voor de sport. En steunt vechters in zijn land onder meer door hen goede trainings faciliteiten te bieden. Het is uniek dat een president van een land zo begaan is met sport. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Er worden ook regelmatig grote vechtsport evenementen georganiseerd in Tsjetsjenië. Zo vocht eerder dit jaar Errol Zimmerman op een toernooi, wat ook werd bijgewoond door Peter Aerts die als eregast naast de president in de zaal zat.

Bekijk ook

SPORTSCHOOL KOMT IN OPSTAND: ‘Ik open mijn deuren basta’

Niet alleen in Nederland is er frustratie bij sportscholen die gedwongen dicht zijn. Ook in ...

Bokskampioen Deontay Wilder showt super vette motor

Hij verloor zijn laatste wedstrijd tegen Tyson Fury de Amerikaanse topbokser Deontay Wilder. Om deze ...

Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Het samen trainen van Vitor Belfort en Mike Tyson lijkt naar meer te smaken. Vitor ...