VIDEO: Eerbetoon Thaibokslegende Ramon Dekkers dwars gezeten door gemeente en woning corporatie! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Eerbetoon Thaibokslegende Ramon Dekkers dwars gezeten door gemeente en woning corporatie!

VIDEO: Eerbetoon Thaibokslegende Ramon Dekkers dwars gezeten door gemeente en woning corporatie!

Eerbetoon aan thaibokslegende Ramon Dekkers dwars gezeten door gemeente en woningcorporatie WonenBreburg!

In de wijk Tuinzigt in Breda is men niet blij, op zijn minst zelfs, men wil graag een grote muurschildering van de in 2013 overleden Ramon Dekkers. Ook maakt men er zich hard voor om een plaatselijk plein om te dopen naar de naam van de Bredase legende die groot werd in de Thaiboks sport. Echter gooit onder andere de gemeente roet in het eten, zo meld Omroep Brabant!

Initiatiefnemers Ciska Jansen en Ivonne Peeters

De twee initiatiefnemers van het eerbetoon Ciska Jansen en Ivonne Peeters zijn boos, maar ook de gehele wijk volgens zeggen. Al een jaar lang wordt gepoogd een een levensgroot portret van hun lokale held op de muur van een hoekhuis aan de Meidoornstraat/Ahornstraat te realiseren. Het idee komt notabene vanuit de gemeente zelf, en er werd gesteld dat als men de wijk zou opleuken welk idool dan een plek moest krijgen. volmondig werd Ramon Dekkers genoemd. "Hij is de cultheld van de wijk Tuinzigt", volgens de bewoners.

Gemeente ligt dwars

Maar nu ligt de gemeente dus dwars, wat heel vervelend is maar komt ons niet onbekend voor. Er zijn wel gesprekken gaande, maar men komt niet verder, ook de inzet om een plein te vernoemen naar Dekkers is in gevaar. Wij vragen ons dan ook af waarom men dit honoreert, overal worden sporthelden geer met en straatnaam, een plein naar hen vernoemd en wat al niet meer zij. En laten wij eerlijk zijn Ramond Dekkers verdient een dergelijk eerbetoon, zeker als een van de ambassadeurs van de Nederlandse vechtsport in het buitenland.

Lees hier het hele verhaal

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws