'Ah sh*t!' Jamal had Rico kunnen verslaan Nieuws
Nieuws

'Ah sh*t!' Jamal had Rico kunnen verslaan

'Ah sh*t!' Jamal had Rico kunnen verslaan

Het veelbesproken gevecht tussen Glory kampioen Verhoeven en Ben Saddik kent inmiddels veel analyses. Echter is mede Glory zwaargewicht en de nummer een achter de kampioen, Plazibat er van overtuigd dat Ben Saddik had kunnen winnen (lees verder onder video).

,,Als Jamal zich aan het gameplan had gehouden dat ik kende, zou het er uiteindelijk goed hebben uitgezien voor hem", zegt Plazibat die met Ben Saddik trainde voor de wedstrijd. ,,Maar toen hij zijn hoofd verloor en ging straatvechten, dacht ik: ‘Ah sh*t! Hij gaat zijn conditie snel verliezen. "

Koppie erbij houden Jamal

En die conditie is waar topatleet Verhoeven het op wint in al zijn wedstrijden. Plazibat kende het gameplan om Verhoeven te verslaan, maar Ben Saddik week daar van af. ,,Als hij zich na de knockdown gewoon aan het gameplan had gehouden, afstand had gehouden, één of twee stoten had uitgedeeld, denk ik dat hij Rico had verslagen. "

Misschien voerde de emoties de boventoon (bij Ben Saddik. red.), hij werd te dol. Over Rico kunnen we zeggen wat we willen, maar hij heeft al meerdere keren laten zien dat hij in de ring wil sterven en dat respecteer ik", aldus Plazibat die er van overtuigd is volgend jaar Verhoeven zelf te treffen in de Glory ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws