'Afgang!' Bokskoning Fury zegt Cristiano Ronaldo met pensioen te gaan Nieuws
Nieuws

'Afgang!' Bokskoning Fury zegt Cristiano Ronaldo met pensioen te gaan

'Afgang!' Bokskoning Fury zegt Cristiano Ronaldo met pensioen te gaan

Tyson Fury zegt dat Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten met pensioen moeten gaan na de 4-0 nederlaag van Manchester United tegen Brighton.

Gisteren werd Manchester United met 4-0 verslagen door Brighton om de ellende van de Old Trafford-club nog groter te maken. De overwinning leek nooit ver weg, aangezien doelman Robert Sanchez van Brighton nauwelijks aan de bak hoefde.

Boksicoon Fury, die ook fan is van Manchester United, heeft nu een vernietigende recensie van het spel gegeven. In een korte clip die is geüpload naar zijn Instagram-verhaal, klaagde Fury steen en been.

Stop er toch mee

,,Ik zeg je wat, laat staan dat ik met pensioen ga, wat zeg je United, waarom gaan ze verdomme niet met pensioen wat een afgang!" Fury kondigde zelf recentelijk aan te stoppen met boksen en te gaan genieten van zijn pensioen.

Manchester United heeft dit seizoen nu meer goals tegen gekregen dan in enig ander seizoen in hun roemruchte Premier League-geschiedenis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws