Bokskoning Fury met pensioen: 'Na zaterdag stop ik met boksen' Nieuws
Nieuws

Bokskoning Fury met pensioen: 'Na zaterdag stop ik met boksen'

Bokskoning Fury met pensioen: 'Na zaterdag stop ik met boksen'

Tyson Fury bevestigt dat het gevecht van zaterdag tegen Dillian Whyte zijn laatste zal zijn. Fury houdt zich aan zijn woord dat het de laatste keer is dat hij als professioneel bokser in de ring stapt.

WBC- en The Ring-zwaargewicht Fury is klaar om zijn titels te verdedigen in een uitverkocht Wembley Stadium in Engeland tegen landgenoot Dillian Whyte. Het is niet het Anthony Joshua mega gevecht dat veel fans wilden zien, maar de hoop was dat het volgende gevecht zou zijn voor Fury.

In de aanloop naar dit gevecht zei Fury echter dat dit zijn laatste gevecht zal zijn en dat hij met pensioen gaat. Hoewel niet velen hem serieus namen, bevestigde hij nu slechts enkele dagen verwijderd van de wedstrijd dat zaterdag zijn afscheidsgevecht is.

Geen bullshit

,,Ik heb niemand iets te bewijzen, ik ben er gewoon om plezier te hebben, de sfeer op te snuiven en van de wedstrijd te genieten. Het is het laatste afscheid. Het is een lange rit geweest, het is best emotioneel om eerlijk te zijn', zegt Fury.

,,Ik weet dat niemand me gelooft omdat ze allemaal denken dat ik op zoek ben naar geld of wat dan ook, er is maar een bepaald aantal mensen die weten dat geld niets voor mij betekent. Ik loop weg. Ik heb niemand iets te bewijzen. Ik heb gedaan wat ik moest doen. Dat is het. Win, verlies of gelijkspel op zaterdagavond, we vechten geven alles en gaan naar huis. Dat is het. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws