Bokskoning Fury met pensioen: 'Na zaterdag stop ik met boksen'
Home / Nieuws / Bokskoning Fury met pensioen: ‘Na zaterdag stop ik met boksen’

Bokskoning Fury met pensioen: ‘Na zaterdag stop ik met boksen’

Bokskoning Fury met pensioen: 'Na zaterdag stop ik met boksen'

Tyson Fury bevestigt dat het gevecht van zaterdag tegen Dillian Whyte zijn laatste zal zijn. Fury houdt zich aan zijn woord dat het de laatste keer is dat hij als professioneel bokser in de ring stapt.

WBC- en The Ring-zwaargewicht Fury is klaar om zijn titels te verdedigen in een uitverkocht Wembley Stadium in Engeland tegen landgenoot Dillian Whyte. Het is niet het Anthony Joshua mega gevecht dat veel fans wilden zien, maar de hoop was dat het volgende gevecht zou zijn voor Fury.

In de aanloop naar dit gevecht zei Fury echter dat dit zijn laatste gevecht zal zijn en dat hij met pensioen gaat. Hoewel niet velen hem serieus namen, bevestigde hij nu slechts enkele dagen verwijderd van de wedstrijd dat zaterdag zijn afscheidsgevecht is.

Geen bullshit

,,Ik heb niemand iets te bewijzen, ik ben er gewoon om plezier te hebben, de sfeer op te snuiven en van de wedstrijd te genieten. Het is het laatste afscheid. Het is een lange rit geweest, het is best emotioneel om eerlijk te zijn’, zegt Fury.

,,Ik weet dat niemand me gelooft omdat ze allemaal denken dat ik op zoek ben naar geld of wat dan ook, er is maar een bepaald aantal mensen die weten dat geld niets voor mij betekent. Ik loop weg. Ik heb niemand iets te bewijzen. Ik heb gedaan wat ik moest doen. Dat is het. Win, verlies of gelijkspel op zaterdagavond, we vechten geven alles en gaan naar huis. Dat is het. “

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page