Aanslag woning kickbokser Jamal Ben Saddik: Geruchtenmolen draait volop
Home / Nieuws / Aanslag woning kickbokser Jamal Ben Saddik: Geruchtenmolen draait volop

Aanslag woning kickbokser Jamal Ben Saddik: Geruchtenmolen draait volop

Aanslag woning Jamal Ben Saddik: Geruchtenmolen draait volop

Jamal Ben Saddik’s ouderlijke woning in Antwerpen werd afgelopen week zwaar beschadigd door een aanslag met een vuurwerkbom. De geruchtenmolen draait inmiddels volop en de Belgische pers bericht een aantal zaken.

De pers sprong vol op de vuurwerk aanslag waardoor 5 personen met gehoorschade naar het ziekenhuis moesten. HLN.BE die een uitvoerig artikel publiceerde maakte een opsomming van de geruchten die rondgaan. Zo wordt Ben Saddik in verband gebracht met de familie van de gebroeders C. die ook bijna tegelijkertijd werden getroffen door een gelijksoortige aanslag. Ook vraagt men zich af of de aanslag een afrekening binnen het drugsmilieu is.

Straf uitgezeten

Een van de geruchten die de krant via bronnen vernomen heeft: ,,Ze hebben uithaling coke verknald”, voor de leken een uithaling is het leeghalen van containers in havens. Ben Saddik is verdachte in de zogenaamde Sky ECC zaak omtrent PGP telefoons. Hij zou volgens de krant de gebroeders C. goed kennen.

De familie C. zegt geen link te hebben met Ben Saddik. De gebroeders hebben schoonschip gemaakt na het uitzitten van hun straf. ,,Ik heb na mijn celstraf met moeite een job gevonden. Tegenwoordig werk ik dag en nacht”, aldus HLN.BE. ,,Dat zet ik niet op het spel door mij nog eens aan drugshandel te wagen. Onze hele familie is in shock door deze aanslag. Onze ouders hadden er bijna het leven bij ingeschoten.”

Meer lezen? Ga naar HLN.BE (let wel premium artikel).

Bekijk ook

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page