Aan lager wal geraakte bokskampioen smeekt om hulp Nieuws
Nieuws

Aan lager wal geraakte bokskampioen smeekt om hulp

Aan lager wal geraakte bokskampioen smeekt om hulp

Voormalig wereldkampioen Marvin Sonsona smeekt om hulp

Eens een jonge bokssensatie, Marvin Sonsona smeekt om hulp terwijl hij probeert zijn moeilijke verleden achter zich te laten. Tien jaar geleden was Marvin Sonsona de sensatie van het Filippijnse boksen. Hij was pas 19 en was in september 2009 al wereldkampioen met een ongeslagen record.

Aan lager wal

Hij liet de Super Flyweight Belt van de World Boxing Organization later door zijn handen glippen en werd in 2010 uitgeschakeld door de Puerto Ricaanse Wilfredo Vasquez Jr met het enige verlies in zijn carrière.

De laatste keer dat Sonsona vocht, was in 2018 en is sindsdien inactief geweest. Sinds 2010 heeft hij maar 7 gevechten gehad, naar verluidt omdat hij zich liever overgeeft aan drinken, gokken en feesten.

Geld nodig

Nu een familieman, maar niet in staat om te werken en met zijn vrouw net bevallen door een keizersnede, Sonsona vraagt hij om financiële hulp om de corona pandemie te overbruggen.

Hij belooft iedereen terug te betalen door zijn lichaam weer in vorm te krijgen en terug de ring in te gaan. Er zijn twijfelaars maar ook supporters die hopen dat Sonsona zijn belofte zal kunnen waarmaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws