600 Miljoen: Conor McGregor lacht in zijn vuistje – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 600 Miljoen: Conor McGregor lacht in zijn vuistje

600 Miljoen: Conor McGregor lacht in zijn vuistje

600 Miljoen: Conor McGregor lacht in zijn vuistje

Conor McGregor heeft flink gebeterd met de verkoop van zijn meerderheidsaandelen van zijn eigen Whisky merk. Maar liefst 600 miljoen dollar steken de Ier en zijn team in hun zakken. Eerder werd al bekend dat de boel verkocht zou worden, het bedrag bleef tot vandaag geheim.

De UFC-ster verkocht een meerderheidsbelang in Proper No. Twelve aan Proximo Spirits in een langetermijnovereenkomst die tot $ 600 miljoen waard is voor de drie medeoprichters van het merk. Shanken News Daily zegt dat dit inclusief de $ 250 miljoen is er verdiend is in de eerste twee jaar van de samenwerking met Proximo.

Lachen man

Ken Austin, mede-oprichter van het Proper No. Twelve merk kwam hiermee naar buiten. ,,Sinds de introductie van dit merk met Conor en zijn partners slechts tweeënhalf jaar geleden, is Proper No. Twelve het meest opwindende merk in de categorie Ierse whisky”, aldus Mike Keyes, CEO van Proximo.

McGregor zal nauw betrokken blijven bij de transacties en promotie van Proper Twelve. Zo zal de Ier op de achtergrond maar ook in promoties van het bedrijf en merk te zien zijn. Ongetwijfeld lacht McGregor in zijn vuistje nadat de halve wereld hem voor gek verklaarde als topsporter zich te verbinden aan een alcohol merk.

Bekijk ook

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

‘Sukkel’: McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire

Conor McGregor heeft geen goed woord over voor zijn voormalige boksrivaal Floyd Mayweather

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page