UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt
Home / Nieuws / UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

Conor McGregor lijkt een flinke slag te hebben geslagen door zijn eigen Whiskey merk ‘Proper No. Twelve Irish Whiskey’ te verkopen aan Becle, een Mexicaans dranken bedrijf. Deze had al een flink aantal aandelen in handen, maar maakte gebruik van haar call-optie om 51% van de aandelenbelangen te verwerven.

Uit een recent persbericht van Becle, een Mexicaans dranken bedrijf dat vooral bekend staat om hun merk Jose Cuervo Tequila, wordt duidelijk dat deze de Ier uitgekocht hebben. McGregor en diens manager Audie Attar kunnen hiermee ettelijke miljoenen bijschrijven op hun rekeningen.

Grote slag

,,Op 23 februari 2021 heeft de Vennootschap kennis gegeven van de uitoefening van haar call-optie om 51% van de aandelenbelangen te verwerven. van EBS. ” EBS staat voor Eire Born Spirits, het bedrijf dat Conor McGregor samen met zijn manager, CEO van Paradigm Sports Management Audie Attar, oprichtte om het Proper No.12 Irish Whiskey-merk te creëren.

Of McGregor betrokken blijft bij het merk Proper No. Twelve en wellicht als ambassadeur zal blijven dienen is niet bekend.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page