UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

Conor McGregor lijkt een flinke slag te hebben geslagen door zijn eigen Whiskey merk 'Proper No. Twelve Irish Whiskey' te verkopen aan Becle, een Mexicaans dranken bedrijf. Deze had al een flink aantal aandelen in handen, maar maakte gebruik van haar call-optie om 51% van de aandelenbelangen te verwerven.

Uit een recent persbericht van Becle, een Mexicaans dranken bedrijf dat vooral bekend staat om hun merk Jose Cuervo Tequila, wordt duidelijk dat deze de Ier uitgekocht hebben. McGregor en diens manager Audie Attar kunnen hiermee ettelijke miljoenen bijschrijven op hun rekeningen.

Grote slag

,,Op 23 februari 2021 heeft de Vennootschap kennis gegeven van de uitoefening van haar call-optie om 51% van de aandelenbelangen te verwerven. van EBS. " EBS staat voor Eire Born Spirits, het bedrijf dat Conor McGregor samen met zijn manager, CEO van Paradigm Sports Management Audie Attar, oprichtte om het Proper No.12 Irish Whiskey-merk te creëren.

Of McGregor betrokken blijft bij het merk Proper No. Twelve en wellicht als ambassadeur zal blijven dienen is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws