🎥 1,2,3 knock-out! Wangklapper maakt knaldebuut bij UFC vechtbaas White's Power Slap Nieuws
Nieuws

🎥 1,2,3 knock-out! Wangklapper maakt knaldebuut bij UFC vechtbaas White's Power Slap

🎥 1,2,3 knock-out! Wangklapper maakt knaldebuut bij UFC vechtbaas White's Power Slap

Sorin Comsa heeft zijn explosieve debuut gemaakt in de Power Slap League van UFC vechtbaas Dana White, nadat zijn eerdere prestaties in Roemenië viraal gingen.

Comsa is een Roemeense vechter die opviel door zijn veerkrachtige optreden in het RXF (Real Xtreme Fighting) MMA Slap Fighting kampioenschap. De toonaangevende mixed martial arts-organisatie in Roemenië had een wangklap competitie waarin zwaargewichten Sorin Comsa en Alexandru Gorczyca tegenover elkaar stonden.

De gevolgen van een brute wangklapwedstrijd

Gorczyca's slagen lieten Comsa ernstig misvormd achter, met de linkerzijde van zijn gezicht gezwollen en bedekt met een laag kalk en bloed. Comsa protesteerde tegen Gorczyca's laatste slag omdat deze de regels van het contact schond, die het slaan op de slaap, baan, neus, oor of strottenhoofd verbieden.

Comsa won uiteindelijk het gevecht en toonde trots zijn titelriem, zelfs terwijl zijn gezicht ernstig beschadigd bleef. Bekijk hieronder het volledige segment van het gevecht, inclusief Comsa's winnende moment:

De eerste Power Slap Show

Dit evenement vond plaats voor de eerste uitzending van de Power Slap show. Dana White's stap in de wereld van het slapvechten is ondanks zijn beweringen over commercieel en digitaal succes, veel bekritiseerd. Comsa maakte zijn debuut in Power Slap in de laatste aflevering en stond tegenover Ryan Wallace.

Sorin Comsa was zegevierend, aangezien zijn klap in de tweede ronde genoeg was om Ryan Wallace knock-out te slaan en uit te tellen. De knock-out trok een onder de indruk zijnde reactie van UFC CEO Dana White, die aan de zijlijn zat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws