10 miljoen voor Will Smith versus Chris Rock bokswedstrijd in Londen Nieuws
Nieuws

10 miljoen voor Will Smith versus Chris Rock bokswedstrijd in Londen

10 miljoen voor Will Smith versus Chris Rock bokswedstrijd in Londen

Er ligt een bod van 10 miljoen op tafel voor Will Smith versus Chris Rock om op 30 april deel te nemen aan bokswedstrijd in O2 Arena, Londen.

Na hun fysieke ruzie afgelopen nacht tijdens de Oscars uitreiking, heeft Boxstar de Hollywood-sterren Β£ 10 miljoen aangeboden. Het aanbod dat op tafel ligt is om hun geschillen volgende maand in de boksring in de O2 Arena in Londen te regelen.

,,Will Smith vs Chris Rock heeft het potentieel om het grootste gevecht van het jaar te worden, zo niet de eeuw, dus wat is een betere manier om hun meningsverschillen te beslechten dan in een overvolle O2 Arena op 30 april", zegt Boxstar Managing Director, Darren Lamb.

Gekkenhuis

,,We zijn gespecialiseerd in beroemdheden tegenover elkaar te zetten in een boksring. We zouden vereerd zijn om dit gevecht te mogen doen. Met 10 miljoen pond op tafel en een verdeling van 50/50, hopen we dat ze op het aanbod ingaan en de fans geven wat ze willen."

Smith gaf Rock een bitchslap nadat deze diens vrouw tot op het bod beledigd had over haar kale hoofd. Als de Hollywood acteurs op het aanbod ingaan staan zij op het zelfde evenement als 's werelds engste man Martyn Ford die het opneemt tegen The Iraanse Hulk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws