šŸŽ„ UFC vechter levenslang geschorst na Backstage gevecht: 'Grote schande' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ UFC vechter levenslang geschorst na Backstage gevecht: 'Grote schande'

šŸŽ„ UFC vechter levenslang geschorst na Backstage gevecht: 'Grote schande'

Reza Madadi en Milad Zxkavakto zijn beide levenslang geschorst bij toekomstige Oktagon MMA-evenementen na een backstage gevecht dat uitbrak voorafgaand aan het evenement gisteren.

Oktagon MMA-functionarissen bevestigden de identiteiten van de betrokken personen aan Vechtsport Info. Een initiƫle aankondiging stelde dat twee coaches waren verbannen nadat ze een vechter hadden "aangevallen" volgend op een persconferentie voor het gevecht.

Details van het incident

"Na de persconferentie van gisteren vond er een incident plaats tussen het team van Sahil Siraj en Akonne Wanliss," schreven Oktagon MMA-functionarissen op Twitter. "Laatstgenoemde werd aangevallen door twee coaches terwijl hij de hal verliet waaruit ze beiden eerder waren verbannen. Beide coaches zijn voor het leven verbannen van OKTAGON MMA-toernooien."

Gevolgen voor de betrokken vechters

Akonne Wanliss voelt zich niet 100 procent en het incident kan zijn prestaties beĆÆnvloeden, hoewel alle onderzoeken aantonen dat er geen verwondingen waren. Sahil Siraj was niet betrokken bij het incident en had geen mogelijkheid om het te voorkomen.

Beide vechters blijven in de Tipsport Gamechanger en hun gevecht zal nu plaatsvinden bij OKTAGON 56 in Birmingham. "We betreuren dit incident en bieden onze excuses aan aan al onze fans die aanwezig waren of nu de wedstrijd in Ostrava niet zullen zien vanwege dit."

De CarriĆØre van Madadi

Madadi, die zeven gevechten in vijf jaar bij de UFC vocht, kwam voor het laatst in actie in 2017 toen hij verloor van Joaquim Silva door een verdeelde beslissing. Tijdens zijn tijd in de UFC werd Madadi ook veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf wegens een veroordeling voor zware inbraak.

Als gevolg van zijn betrokkenheid bij het backstage gevecht is Madadi verbannen van alle toekomstige Oktagon MMA-evenementen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws