🎥 Drugscrimineel gearresteerd tijdens Jiu Jitsu les in bekende sportschool Nieuws
Nieuws

🎥 Drugscrimineel gearresteerd tijdens Jiu Jitsu les in bekende sportschool

🎥 Drugscrimineel gearresteerd tijdens Jiu Jitsu les in bekende sportschool

De Nationale Politie in Spanje heeft een spectaculaire arrestatie verricht in Torremolinos, Malaga, waarbij een voortvluchtige crimineel werd ingerekend. De gezochte persoon stond op de internationale opsporingslijst van de Duitse autoriteiten wegens betrokkenheid bij internationale drugshandel en was onderhevig aan een Europees arrestatie- en overleveringsbevel.

De opmerkelijke arrestatie vond plaats tijdens een Jiu-Jitsu les in een bekende sportschool voor mixed martial arts en Braziliaans Jiu-Jitsu in Torremolinos. De voortvluchtige, die werd verdacht van betrokkenheid bij de illegale productie van amfetaminen en internationale drugshandel, werd in het bijzijn van zijn verbijsterde teamgenoten gearresteerd.

Drugshandelaar was voortvluchtig

De zaak begon in mei, toen informatie binnenkwam dat de gezochte persoon zich in het kustgebied van Malaga bevond. Er werd vermoed dat hij gewapend was en valse identificatie gebruikte om arrestatie te ontlopen. Na uitgebreid onderzoek ontdekte de politie dat de verdachte regelmatig een vechtsportcentrum in Torremolinos bezocht.

Een gecoördineerde operatie, uitgevoerd met assistentie van de Preventie- en Reactie-eenheid (UPR) van het politiebureau Torremolinos-Benalmadena en een agent van de Franse Nationale Politie, leidde tot zijn arrestatie. Hij werd niet alleen vastgehouden op basis van het Europees arrestatie- en overleveringsbevel, maar ook wegens documentvervalsing.

Na zijn arrestatie werd de voortvluchtige tijdelijk vastgehouden in het Penitentiair Centrum Malaga I voordat hij op 31 augustus werd uitgeleverd aan Duitsland vanaf de luchthaven van Malaga.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws