Zo wil zijn tegenstander Conor McGregor verslaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zo wil zijn tegenstander Conor McGregor verslaan

Zo wil zijn tegenstander Conor McGregor verslaan

Dustin Poirier onthult plan voor de herkansing van Conor McGregor. Het gevecht zal op 23 januari in Abu Dhabi plaatsvinden tijdens UFC 257.

Poirier en McGregor ontmoetten elkaar voor het eerst in 2014, in de vedergewicht divisie. McGregor won die eerste ontmoeting via knock-out in slechts 1:46.

Tijdens een interview gaf Poirier toe dat, omdat het eerste gevecht zo snel voorbij was, het niet echt als een gevecht voor hem voelde. ,, Ik heb niet eens kunnen vechten," zei Poirier. "Het gevecht kwam niet eens tot bloei, maar dat is vechten: alles kan gebeuren."

Ware veldslag

Poirier zal proberen een soortgelijk resultaat te vermijden wanneer hij voor de tweede keer tegen McGregor vecht. Dit keer in de lichtgewicht divisie. Hij hoopt dit te doen door McGregor in een echte knokpartij te slepen en een uitputtingsoorlog te winnen.

"Als je het over het plan hebt, wil ik dat we allebei bloed verspillen. Elkaar al vroeg in het gevecht pijn doen en lijden. Dan kunnen we erachter komen wie de echte vechter is," zei Poirier. "Dat is wat ik wil. Ik wil bloeden van de eerste minuut tot de laatste ronde. "

Bergen met geld

McGregor is verreweg de rijkste vechter in de geschiedenis van MMA. Die niet alleen enorm bedrag krijgt voor dit. Maar ook bergen geld heeft verdiend via nevenactiviteiten zoals zijn Proper No. Twelve Irish whisky.

Poirier, aan de andere kant, zegt dat hij "geen vangnet" heeft en daardoor meer vastbesloten zal zijn om te winnen dan McGregor.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/dana-white-ik-kon-conor-zijn-bloed-wel-drinken/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws