'Weirdos!' Transvrouw geklapt door man in kooigevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Weirdos!' Transvrouw geklapt door man in kooigevecht (video)

'Weirdos!' Transvrouw geklapt door man in kooigevecht (video)

Israel Adesanya UFC kampioen, reageert op een WCL mixed-gender MMA-gevecht: "Dit voelt gewoon raar". Zegt de kampioen die zich ook afvraagt wie het gevecht heeft goedgekeurd.

UFC-kampioen middengewicht Israel Adesanya heeft zijn mening gedeeld over de beelden van een MMA-gevecht dat op sociale media circuleert. Waarin te zien is dat een transvrouw vecht tegen een man. De vechter vindt het maar raar dat dit kan.

"Dit voelt gewoon raar"

World Class Fighting League is een regionale organisatie in de Verenigde Staten die zowel professionele als amateur-atleten de mogelijkheid biedt om te vechten. Hoewel dit allemaal heel normaal klinkt, was een van de evenementen die ze organiseerden verre van dat.

WCFL 32 was gastheer voor de wedstrijd waarbij Shane Mistretta het in juni opnam tegen Transvrouw Gita-Marie Figueroa. Uiteindelijk zou Mistretta de wedstrijd winnen en Figueroa stoppen door TKO in de eerste ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws