Zal Chandler of Poirier een titelkans krijgen met een UFC 281 overwinning vanavond? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zal Chandler of Poirier een titelkans krijgen met een UFC 281 overwinning vanavond?

Zal Chandler of Poirier een titelkans krijgen met een UFC 281 overwinning vanavond?

Michael Chandler en Dustin Poirier staan later vanavond tegenover elkaar tijdens UFC 281 in New York. De grote vraag is wie van de twee topatleten een titelkans zal afdwingen in de UFC lichtgewicht divisie.

Kan Michael Chandler of Dustin Poirier een titelkans verdienen met UFC 281 overwinning vanavond? Dat is de grote vraag die de fans maar ook de vechters zlef bezig houdt. Op papier belooft het gevecht een van de meest opwindende te worden. Maar buiten wat Chandler en Poirier in de kooi kunnen doen, wat doet dit gevecht voor de winnaar?

Poirier heeft een deel van de lichtgewicht titel in handen gehad en claimde een interim-status door Max Holloway te verslaan tijdens UFC 236. Chandler maakte zijn kans op goud in zijn tweede UFC-optreden tegen Charles Oliveira op UFC 262.

Niet zeker

Dustin Poirier weet niet zeker of hij titelkans krijgt met UFC 281-overwinning, maar zegt dat het verlies van Charles Oliveira 'zeker de deuren opent'. Michael Chandler: ,,Islam Makhachev moet de UFC-titel verdedigen tegen een lichtgewicht voordat hij met Alexander Volkanovski vecht."

Terwijl de huidige kampioen Islam Makhachev in de rij lijkt te staan ​​voor een gevecht tegen vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski, waar blijft de winnaar van Poirier vs. Chandler dan? Is het mogelijk dat we, met een indrukwekkende finish door een van beide mannen, een verandering zien in de plannen voor het volgende lichtgewicht titelgevecht?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws