Videobewijs! UFC-ster McGregor's been volledig genezen: 'fans opgelucht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Videobewijs! UFC-ster McGregor's been volledig genezen: 'fans opgelucht'

Videobewijs! UFC-ster McGregor's been volledig genezen: 'fans opgelucht'

Conor McGregor's linkerbeen is volledig is genezen sinds de gruwelijke op UFC 264-blessure een lang herstel leek te hebben. McGregor blijft via zijn sociale media hinten naar zijn terugkeer naar de UFC-kooi. De Ier dropte vandaag video's van hem terwijl hij traint en zijn been volledig gebruikt, wat de fans nog enthousiaster maakt voor zijn comeback.

In recentere trainingsbeelden van de 'Mystic Mac' is hij te zien met drill-kicks, 'head-kicks' om specifieker te zijn zijn kunnen laat zien. De videoclip toont reflecties van de oude Conor. De voormalige UFC-kampioen ging naar zijn YouTube-kanaal om zijn voortgang met zijn fans te delen. McGregor was ook te zien in een meer karatehouding.

De videoclip toont reflecties van de oude Conor De voormalige UFC-kampioen ging naar zijn YouTube-kanaal om zijn voortgang met zijn fans te delen. McGregor was ook te zien in een meer karatehouding.

Opgelucht

Met de recente beelden haalden McGregor-fans opgelucht adem toen ze zagen dat hun vechter terugging naar zijn eigen vechtstijl. De reacties waren vol waardering en fans waren enthousiast om de terugkeer sneller te zien dan verwacht.

McGregor kijkt naar 2023 om terug te keren, diens laatste gevecht in de achthoek was het trilogie gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264. McGregor verwondde zijn been ernstig tijdens de laatste seconden van de allereerste ronde en deze compleet doormidden brak.

.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws