Van amateur tot ster: OCC MMA zet nieuwe helden in de spotlight MMA Nieuws
MMA Nieuws

Van amateur tot ster: OCC MMA zet nieuwe helden in de spotlight

Van amateur tot ster: OCC MMA zet nieuwe helden in de spotlight

Op 9 maart maakt OCC MMA haar langverwachte debuut in Amstelveen, met de ambitie om het MMA-vechten vanuit het amateurcircuit naar een hoger niveau te tillen.

"De organisatie wil het MMA-vechten vanuit het amateur circuit groot maken," benadrukt de visie achter dit initiatief. Met dit evenement hoopt OCC MMA een onuitwisbare eerste indruk te maken op de Nederlandse vechtsportgemeenschap.

Unieke aanpak om MMA populair te maken in Nederland

OCC MMA onderscheidt zich met een unieke aanpak gericht op het populariseren van MMA in een land waar kickboksen traditioneel de overhand heeft. "In ons land is kickboksen nog steeds nummer 1 als het op vechtsporten aankomt, waar in andere landen MMA dezelfde positie inneemt," licht de organisatie toe.

Door zich te richten op het amateurcircuit, streeft OCC MMA ernaar een nieuwe generatie vechters te inspireren en een platform te bieden voor opkomend talent.

Veelbelovende vechters en professionele begeleiding

Voor het debuut evenement op 9 maart heeft OCC MMA al enkele opvallende namen weten aan te trekken. Noach Blyden, bekend van zijn optredens bij LFL, voert de lijst van deelnemers aan. Andere interessante vechters zoals Ehsan Sajed en Sem Visser, samen met een aantal bekende lokale talenten, beloven een spectaculaire show.

"De welbekende cutman Stefan Lems zal met zijn team voor de veiligheid en welzijn van de vechters zorgen," onderstreept het commitment van OCC MMA aan de veiligheid en professionele ondersteuning van haar vechters.

Met dit debuut zet OCC MMA een belangrijke stap in de ontwikkeling van MMA in Nederland. Door een platform te bieden aan amateurvechters en te investeren in de groei van de sport, hoopt de organisatie MMA op de kaart te zetten en een nieuwe generatie vechtsportliefhebbers te inspireren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws