Judokampioene Kelly Hamming maakt overstap naar MMA: 'OCC debuut in maart' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Judokampioene Kelly Hamming maakt overstap naar MMA: 'OCC debuut in maart'

Judokampioene Kelly Hamming maakt overstap naar MMA: 'OCC debuut in maart'

Kelly Hamming, een naam die synoniem staat voor indrukwekkende judo prestaties en ongeëvenaarde vastberadenheid, maakt een opvallende overstap naar de wereld van Mixed Martial Arts (MMA).

Na het veroveren van de judowereld met haar fenomenale vaardigheden en doorzettingsvermogen, is Kelly nu klaar om de MMA-scene te betreden. Haar deelname aan het aankomende OCC MMA-evenement in maart wordt met grote belangstelling tegemoet gezien. Kelly's achtergrond in judo belooft een spectaculaire toevoeging te zijn aan de dynamische wereld van MMA.

Een nieuw hoofdstuk voor een bewezen kampioen

Kelly's geschiedenis van het winnen van internationale medailles in judo is een testament van haar atletische bekwaamheid en competitieve geest. Haar beslissing om over te stappen naar MMA is een bewijs van haar wens om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Deze overstap markeert een nieuw hoofdstuk in haar sportcarrière, waarbij ze haar judo vaardigheden zal inzetten in de veelzijdige wereld van MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws