UFC'er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op

UFC'er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op

Dustin Poirier, voormalig lichtgewicht interim-kampioen is op zoek naar een gevecht. . Gilbert Burns ziet een gevecht wel zitten en staakt zijn hand op. Sinds zijn titeluitdaging bij UFC 269 tegen Charles Oliveira heeft de Amerikaan Poirier niet meer gevochten.

Gisteren plaatste Poirier een bericht op Twitter waarin simpelweg stond: "Ik wil vechten." Het duurde niet lang voordat Poirier de aandacht van zijn collega's kreeg, en Burns zijn hand opstak voor de uitdaging. “170 pond?" (gewichtklasse. red), was het snelle en to-the-point antwoord van Burns, die hongerig lijkt te zijn voor een gevecht in het weltergewicht.

Conor McGregor

Poirier behaalde een overwinning op Dan Hooker en opeenvolgende overwinningen op voormalig dubbelkampioen Conor McGregor om een ​​kans te maken op Charles Oliveria's lichtgewicht titel bij UFC 269. Poirier kwam te kort in zijn tweede poging op de onbetwiste titel van de divisie, waardoor de voormalige interim-kampioen overweegt een overstap naar weltergewicht te maken.

Burns daagde Kamaru Usman uit voor de weltergewichttitel bij UFC 258, maar faalde uiteindelijk tegen de dominante kampioen. Hij herstelde zich met een sterke overwinning op Stephen Thompson, maar kreeg toen opnieuw een tegenslag in een totale oorlog tegen Chimaev bij UFC 273.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws