Conor McGregor in beast mode 'Sterker dan ooit' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor in beast mode 'Sterker dan ooit'

Conor McGregor in beast mode 'Sterker dan ooit'

Conor McGregor is hard aan het werk in de sportschool terwijl hij terugkomt van de gebroken scheenbeen. Een heftige blessure die hij opliep in zijn laatste gevecht tegen Dustin Poirier in juli vorig jaar.

UFC-ster McGregor heeft dan al bijna een jaar niet gevochten, maar hij heeft zijn aanwezigheid op de sociale media behouden. Zijn laatste foto's die de Ier van zijn trainingen heeft vrijgegeven, laten zien dat hij gespierder en groter is dan ooit.

Vechten maar tegen wie?

Vanwege de aard van de blessure is zijn training gericht op de gewichten en dus op de nieuwe lichaamsbouw. Deze foto's laten hem voor het eerst terug sparren en dat is bemoedigend nieuws voor McGregor-fans die wanhopig zullen zijn om hem terug te zien keren naar de UFC kooi.

De Ier zijn volgende gevecht moet nog worden bevestigd, maar het ziet ernaar uit dat het ergens in de herfst zal zijn. McGregor wil vechten tegen weltergewicht kampioen Kamaru Usman. Echter lijkt een vierde gevecht tegen Dustin Poirier eerder te gebeuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws