UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA

UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA
UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA

Anthony "rumble" Johnson lijkt eieren voor zijn geld gekozen te hebben. Volgens Ariel Helwani is de UFC vechter overgelopen naar grote concurrent Bellator MMA.

,,Anthony 'Rumble' Johnson is op weg naar Bellator", meldde Helwani. ,,Rumble heeft overeenstemming bereikt met Bellator, volgens bronnen. Hij heeft zijn deal nog niet getekend, maar er wordt van hem verwacht dat hij dat binnenkort zal doen. Johnson heeft onlangs wederzijds afscheid genomen van de UFC, volgens bronnen. "

Ontslagen

De UFC kondigde afgelopen week aan ruim zestig vechters te gaan ontslaan. Als het inderdaad klopt dat Johnson en de organisatie afscheid van elkaar hebben genomen. Zal hij een van de namen op de lijst kunnen zijn.

Op dit moment is het niet duidelijk wanneer Johnson zijn debuut zal maken voor Bellator-kooi. Helwani voegde eraan toe dat het waarschijnlijk zal gebeuren in de eerste helft van het nieuwe jaar. Johnson zal zich hoogstwaarschijnlijk voegen in licht zwaargewicht divisie van de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws