UFC-ster Nate Diaz naar Bellator MMA: 'Synergie is daar?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Nate Diaz naar Bellator MMA: 'Synergie is daar?'

UFC-ster Nate Diaz naar Bellator MMA: 'Synergie is daar?'

Scott Coker Bellator MMA vechtbaas hoopt UFC-ster Nate Diaz naar Bellator MMA te halen. Coker promootte Nate en broer Nike in de Strikeforce organisatie en de twee hebben een goede relatie.

De president van Bellator MMA, bevestigde aan de media dat zijn organisatie met Diaz en zijn team in gesprek zijn over een deal. De hoop is om een ​​deal te sluiten waardoor Diaz aan bokswedstrijden mee mag doen, maar zijn MMA-gevechten zouden bij Bellator zijn. Dit is waar Diaz naar op zoek zou zijn en een ultieme deal zou inhouden.

,,We zijn zeker in gesprek met hem. We hebben contact gezocht', zei Coker over Diaz. ,,Maar ik weet zeker dat hij met iedereen praat, hij bevindt zich in een redelijk goede situatie. Ik weet dat hij tegen Jake Paul wil vechten, die tegen Anderson Silva vecht op Showtime wat ons thuisnetwerk is. Dus er zijn hier wat synergieën. "

Goede match

,,We hopen gewoon dat we een soort deal kunnen sluiten om op zijn minst zijn MMA-gevechten met Bellator te hebben, dus we zijn in dialoog.” Hoewel Bellator en Nate Diaz in gesprek zijn, betekent dat niet dat er een deal wordt gesloten. Diaz eerder echter eerder interesse getoond om voor Bellator te vechten en opnieuw met Coker samen te werken.

Het is nog steeds niet bekend wat de volgende stap zal zijn voor Diaz, aangezien hij heeft gesproken over boksen met Jake Paul. Na zijn overwinning bij UFC 279 op Tony Ferguson, bevestigde hij dat hij free agency zou testen. Wat inhoudt dat hij niet verbonden is aan een organisatie, maar wel kan vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws