UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: 'Hoe dom kan je zijn?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: 'Hoe dom kan je zijn?'

UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: 'Hoe dom kan je zijn?'

Conor McGregor haalt flink uit naar collega vechter Tony Ferguson voor diens tirade tegen UFC-baas Dana White. Volgens McGregor is dit niet slim en graaft Ferguson zijn eigen graf.

Hoewel de relatie tussen Conor McGregor en de UFC niet altijd even soepel is geweest, lijkt de Ier niet aan dezelfde kant te staan ​​als Tony Ferguson. Gisteren haalde Ferguson de krantenkoppen tijdens zijn UFC 274 mediadag-optreden. Voorafgaand aan zijn aanstaande zaterdag met Michael Chandler.

UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: 'Hoe dom kan je zijn?'

Ferguson maakte van de gelegenheid gebruik om zijn grieven te uiten jegens de UFC en haar president Dana White, en vergeleek deze zelfs met "drugsdealers". Vandaag ging McGregor naar sociale media om zijn mening te geven over de opmerkingen van Ferguson.

Zelf een probleem

,,Tony Ferguson, die ongeveer 4 keer per jaar van vertegenwoordiging verandert, zegt dat het iemand anders schuld is dat hij zich in de positie bevindt waarin hij zich bevindt", schrijft McGregor. ,,Hoeveel bruggen verbrand je voordat je jezelf in de spiegel kijkt en zegt: "misschien ben ik het die het probleem is. God zegene je vriend, ik zal voor je bidden. "

McGregor zal waarschijnlijk het event van zaterdag in het Footprint Center in Phoenix nauwlettend in de gaten houden vanwege het gevecht tussen Ferguson en Chandler. Ook de headliner voor de lichtgewicht titel tussen Charles Oliveira en Justin Gaethje zal zijn aandacht hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws