Conor McGregor vs Jake Paul als headliner groot boksevent Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor vs Jake Paul als headliner groot boksevent

Conor McGregor vs Jake Paul als headliner groot boksevent

Conor McGregor en Jake Paul zouden tegen elkaar de boksring in moeten tijdens een groots boksevent. Promotor Eddie Hearn zegt dat is onderzocht of de twee tegen elkaar kunnen vechten tijdens het Katie Taylor vs Amanda Serrano 2 event.

Matchroom voorzitter Eddie Hearn heeft bevestigd dat er al onderzoek is gedaan naar een mogelijke botsing tussen McGregor en Paul. Het gevecht zal plaats moeten hebben op hetzelfde event waarmee Taylor en Serrano hun rematch hebben. De promotor zegt dat de vechters samen de headliner zouden kunnen zijn.

Er is minder dan een week verstreken sinds Taylor haar WBA-, WBC-, IBF- en WBO-titels voor behield met een split-decision overwinning op Serrano. De eerste bokswedstrijd voor vrouwen die in Madison Square Garden headliner was, ging de geschiedenis in als een instant klassieker. Waarbij beide vechters er voorstander van waren om opnieuw de strijd aan te gaan.

Knelpunt

Een cross-combat botsing tussen UFC-ster McGregor en YouTuber bokser Paul, brengt echter enkele hindernissen met zich mee. In het bijzonder identificeerde Hearn de spanningen tussen UFC-president Dana White en Nakisa Bidarian (Paul's zakenpartner en mede-oprichter van Most Valuable Promotions), als een waarschijnlijk knelpunt.

,,Het is duidelijk dat Conor en Jake enorm zijn, en Taylor-Serrano ook", voegde Hearn eraan toe. 'Het is waarschijnlijk beter dan twee losse events, het zou geweldig zijn." McGregor, 33, is momenteel bezig met een comeback nadat hij afgelopen juli zijn been brak toen hij een tweede opeenvolgende nederlaag leed tegen Dustin Poirier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws