UFC-ster McGregor kroont zichzelf tot beste ooit! 'Overal hot' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor kroont zichzelf tot beste ooit! 'Overal hot'

UFC-ster McGregor kroont zichzelf tot beste ooit! 'Overal hot'

Conor McGregor plaatste een video van een slopende trainingssessie in zijn thuis gym SBG op zijn Instagram. Met het plaatsen van de video claimt de Ier de beste vechter ooit te zijn.

De Ierse superster is weer aan het trainen in zijn Straight Blast HQ Dublin, in afwachting van een langverwachte comeback volgend jaar. McGregor heeft niet meer gevochten sinds de gruwelijke beenbreuk die hij opliep in het Dustin Poirier trilogie gevecht in 2021.

De beste ooit

De 34-jarige plaatste een video waarop te zien was dat hij tijdens rondes herhaaldelijk worstelde met drie verschillende tegenstanders, terwijl hoofdcoach John Kavanagh op de achtergrond instructies kon horen geven.

Notorious volgde de video met een Instagram-onderschrift dat luidde: "Shit overal heet. De echte GOAT Greatest Of All Times. Red). Er is geen plek waar ik niet geweldig ben. Sommige van je GOATS kunnen niet eens trappen", schrijft McGregor.

"Kijk hier hoe mijn pols werkt. Op sommige punten zie je dat mijn tegenstander de illusie heeft dat hij de controle over mijn pols heeft, maar ik gebruik deze dwaasheid om er deuren mee te openen. Ik open de deur om volle bak te gaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws