UFC-ster Max Holloway in tranen! 'Al die doden breekt mijn hart' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Max Holloway in tranen! 'Al die doden breekt mijn hart'

UFC-ster Max Holloway in tranen! 'Al die doden breekt mijn hart'

Max Holloway staat dit weekend tegenover 'The Korean Zombie' in het hoofdevenement van UFC Singapore. Maar tijdens het persmoment vandaag brak hij in tranen uit.

Voorafgaand aan zijn clash met 'The Korean Zombie' verscheen Max Holloway voor de media op de mediadag. 'Blessed' werd gevraagd of hij een boodschap wilde delen met het Hawaiiaanse volk, nadat het eiland Maui twee weken geleden te maken had met verwoestende bosbranden.

Holloway was duidelijk geëmotioneerd terwijl hij het Hawaiiaanse volk prees omdat ze opstonden waar de autoriteiten dat niet hadden gedaan, en zei:

"De mensen stonden op, de Hawaïanen stonden op. En nadat de Hawaïanen opstonden, stond de wereld op. Mensen helpen, de UFC helpt mee met 'UFC loves Hawaii' enzovoort.

Het is moeilijk, man, ik heb net op mijn verhaal gedeeld hoe sommige mensen zijn overleden... en het is gewoon zwaar, man, zij zijn op dit moment de echte helden. Ze maken het door en mijn opkomstnummer wordt aan hen opgedragen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws