UFC-Ster Conor McGregor opnieuw voor miljoenen euro's aangeklaagd MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-Ster Conor McGregor opnieuw voor miljoenen euro's aangeklaagd

UFC-Ster Conor McGregor opnieuw voor miljoenen euro's aangeklaagd

Conor McGregor heeft ze zoveelste rechtszaak aan zij broek. Een Ierse vrouw spant een proces aan tegen de UFC ster voor persoonlijk geleden letsel.

Volgens de advocaat van de vrouw, Dave Coleman, heeft deze een proces wegens persoonlijk letsel van meerdere miljoenen euro aangespannen tegen de UFC-ster. In verband met een incident dat zou hebben plaatsgevonden in Dublin in December 2018.

De vrouw in kwestie, evenals haar moeder, hebben deze week een rechtszaak had aangespannen tegen de 32-jarige vechter bij het Hooggerechtshof. Zo meld ESPN MMA-verslaggever, Marc Raimondi vanavond.

Oude zaak

Het vermeende incident werd onderzocht door de Ierse politie, hoewel er nooit aanklachten zijn ingediend tegen McGregor. Die zelf heeft ontkend enig vergrijp te hebben gepleegd met betrekking tot het vermeende incident.

Zoals gemeld door The New York Times, werd McGregor in 2019 onderzocht in verband met twee afzonderlijke vermeende incidenten met aanranding. Maar was er geen aanklacht tegen hem ingediend. En op het moment van schrijven is het onduidelijk of die onderzoeken momenteel nog lopen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/van-roosmalen-verwacht-volledig-te-herstellen-van-zwaar-ongeluk/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws