UFC-kampioen Khabib weigert coronatest na ziek worden vader MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Khabib weigert coronatest na ziek worden vader

UFC-kampioen Khabib weigert coronatest na ziek worden vader
UFC-kampioen Khabib weigert coronatest na ziek worden vader

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov weigerde naar verluidt een Covid-19-test na infectie van zijn vader, die onder 24-uurs bewaking op de intensive care ligt.

Nieuws site RT meldt dat de UFC kampioen Khabib wil dat alle inspanningen gericht blijven op zijn 57-jarige vader. Abdulmanap Nurmagomedov die in coma gehouden wordt en 24 uur per dag onder observatie staat heeft corona.

Nadat zijn vader ernstig ziek was geworden, boden de artsen Khabib ook een volledige test voor Covid-19 aan. Khabib weiger dit. Nadat de toestand van Abdulmanap verslechterde, werd hij door zijn familie naar Moskou gevlogen vanuit de Zuid-Russische Republiek.

Zeer kritieke toestand

Bij aankomst in Moskou werd Abdulmanap gediagnosticeerd met Covid-19. Kort daarna kreeg hij een beroerte veroorzaakt door de ziekte. Hij werd in een medisch geïnduceerde coma geplaatst en aangesloten op een levensondersteunende machine.

Doktoren zeggen dat de toestand van Abdulmanap zeer kritiek is. Hij ontwaakte eerder uit coma. Ondanks het ontwaken uit de coma, slaagde de 57-jarige er niet in om zijn vermogen om te bewegen of praten te herstellen. Hij verloor opnieuw het bewustzijn nadat hij niet meer op eigen kracht kon ademen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws