VADER KHABIB NURMAGOMEDOV IN COMA: Conor McGregor geschokt Nieuws
Nieuws

VADER KHABIB NURMAGOMEDOV IN COMA: Conor McGregor geschokt

VADER KHABIB NURMAGOMEDOV IN COMA: Conor McGregor geschokt
VADER KHABIB NURMAGOMEDOV IN COMA: Conor McGregor geschokt

Russische media melden dat de vader van Khabib Nurmagomedov in coma ligt

Abdulmanap Nurmagomedov, de vader van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov en aartsrivaal van Conor McGregor ligt in coma. Zo wordt gemeld door het Russische sportdagblad Sport Express, dat is bevestigd door de Russische website RT.

Volgens de berichten werd Abdulmanap aanvankelijk in zijn geboorteland Dagestan opgenomen met "vermoedelijke longontsteking" en vervolgens via een "speciale vlucht" vervoerd naar een militair ziekenhuis in de Russische hoofdstad vanwege bezorgdheid over mogelijke hartproblemen.

Steun van aartsrivaal Conor McGregor

Het rapport van RT over de toestand van Abdulmanap is nog niet bevestigd door een lid van de Nurmagomedov familie. De website heeft beloofd dat er binnenkort meer details zullen komen.

Grote rivaal van Khabib de Ierse UFC ster Conor McGregor is geschokt door het nieuws en stuurde via Twitter zijn medeleven aan de Nurmagomedov familie. "Biddend voor het herstel van Abdulmanap Nurmagomedov. Een man die verantwoordelijk is voor meer wereldkampioenen dan wie ook. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws