UFC debutant Errens wil vandaag Nederland op de kaart zetten | ? MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC debutant Errens wil vandaag Nederland op de kaart zetten | ?

UFC debutant Errens wil vandaag Nederland op de kaart zetten | ?

Jarno Errens krijgt vandaag de kans waar hij al lang op hoopte, een debuut maken bij de grootste MMA-organisatie UFC. Slechts enkele dagen voor zijn debuut kreeg de Nederlander te horen dat hij aan het rooster van UFC in Parijs was toegevoegd.

De aanhouder wint is een spreekwoord wat in het geval van Errens naast hard trainen en presteren zeker van toepassing is. Hij boekte grote successen bij andere organisaties en bleef de UFC bestoken onder andere met video's van zijn gevechten. Vanavond in Parijs is zijn tegenstander William Gomis.

Gomis die ook zijn UFC debuut maakt zegt geen spaan heel te laten van Errens. Een belofte die voor de Fransman moeilijk na te komen zal zijn, gezien de eerdere gevechten van Errens. Grote namen gingen de Limburger al voor bij de UFC.

Alistair Overeem, Stfan Struve, Germaine de Randamie en natuurlijk Bas Rutten en de eerste Nederlander bij de UFC Gerard Gordeau. Errens heeft 5 gevechten op zijn contract maar wil een goede eerste indruk achterlaten.

Het gevecht tussen Errens en Gomis zal live te zien zijn op Discovery+ en Eurosport vanavond vanaf 20:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws