UFC brengt beruchte Nick Diaz terug in 2022: 'Broer Nate treft McGregor' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC brengt beruchte Nick Diaz terug in 2022: 'Broer Nate treft McGregor'

UFC brengt beruchte Nick Diaz terug in 2022: 'Broer Nate treft McGregor'

Nick Diaz is klaar om door te vechten volgens zijn oude coach Cesar Gracie, die fans vertelde te verwachten de MMA-legende later dit jaar weer in actie te zien. Dit terwijl zijn broer Nate Diaz het opneemt tegen Conor McGregor voordat hij de UFC verlaat.

Het lijkt erop dat de voormalige Strikeforce-kampioen en UFC-fan favoriet Nate in 2022 terug zal zijn in de UFC-kooi. In hetzelfde jaar dat zijn jongere broer, Nate, het voor de derde keer tegen McGregor zal vechten. ,,Ik zie Nick Diaz tegen het einde van het jaar te vechten", schreef Gracie op sociale media.

Diaz is relatief stil geweest sinds hij een nederlaag leed tegen Robbie Lawler tijdens UFC 226. De 38-jarige beëindigde zijn zesjarige pensioen in september 2021 om het na 17 jaar op te nemen tegen Lawler in een rematch.

Niet enthousiast

Diaz en Lawler vochten eerder in 2004, waarbij Diaz na twee oorlogsronden een epische knock-out met één klap scoorde en Lawler uitschakelde. Het was een ander verhaal bij UFC 266, waar hij, ondanks dat hij zich goed had voorbereid, enigszins uit het ritme leek en uiteindelijk werd gestopt door Lawler in de derde ronde.

Nate heeft momenteel nog maar één gevecht over in zijn contract en heeft geen interesse getoond om opnieuw te tekenen bij de grootste MMA-organisatie. Diaz heeft zijn wens geuit om opnieuw te vechten sinds hij verloor van Lawler, maar UFC Baas Dana White lijkt niet enthousiast te zijn over het idee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws