Topvechter Belgaroui zingt in 'Hazes' stijl publiek toe! 'Bloed, zweet en tranen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topvechter Belgaroui zingt in 'Hazes' stijl publiek toe! 'Bloed, zweet en tranen'

Topvechter Belgaroui zingt in 'Hazes' stijl publiek toe! 'Bloed, zweet en tranen'

Yousri Belgaroui voormalig Glory kickbokser, veroorzaakte zondagavond een storm van emoties tijdens Levels Fighting League 7 in het Transformatorhuis van het Westerpark in Amsterdam.

Met een overweldigende knock-out in de eerste ronde bracht hij het publiek deze verwachte. Na zijn zege zong hij het nummer Bloed, zweet en tranen voor een dierbare, die recentelijk aan kanker was overleden. Een zangcarièrre zit er voor de Tunesisch-Nederlandse topvechter niet in maar het was een mooi eerbetoon.

"Dit was voor Henk, een heel goede vriend van me. Henk was een ras-Amsterdammer en ik moest dit voor mijn gevoel doen, juist op deze plek, in Amsterdam", zegt Belgaroui die zijn zesde MMA-optreden had en zondag bij LFL debuteerde.

De ambities van Belgaroui liggen onder andere bij de UFC de Amerikaanse en markt leidende Mixed Martial Arts organisatie. Belgaroui vocht eerder voor UAE Warriors nadat hij afscheid nam bij Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws