Gane STOMPT Lewis 'KO', claimt tussentijdse UFC-titel (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gane STOMPT Lewis 'KO', claimt tussentijdse UFC-titel (video)

Gane STOMPT Lewis 'KO', claimt tussentijdse UFC-titel (video)

Ciryl Gane sloopte Derrick Lewis vandaag, in hun tussentijdse zwaargewicht titelgevecht tijdens het UFC 265-evenement in Toyota Center in Houston, Texas. Gane versloeg Lewis op 4:11 van de derde ronde om het UFC- goud te claimen.

De finishreeks begon toen Gane zijn rivaal Lewis raakte met een uppercut en linkerhand. Gane volgde met een spervuur ​​van stoten, maar Lewis greep zijn tegenstander even vast. Gane zette Lewis terug op de terugtocht met een rechtse hoek en een verwoestende knie.

Francis Ngannou

Een trap op het hoofd deed Lewis pijn en drong hem naar de hekken van de UFC kooi, op zoek naar een weesgegroet knock-out. Gane maakte contact met meer stoten en Lewis zakte ineen. Scheidsrechter Dan Miragliotta greep in en stopte de slooppartij.

,,Ik had een beetje honger omdat al mijn coaches me zeiden: 'Laten we gaan, laten we gaan, je gaat dit doen', en we deden het", zei Gane na het gevecht. Verwacht wordt dat Gane UFC-zwaargewicht kampioen en landgenoot Francis Ngannou zal treffen later dit jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws