Islam Makhachev treft Alex Volkanovski voor de titel op UFC 284 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Islam Makhachev treft Alex Volkanovski voor de titel op UFC 284

Islam Makhachev treft Alex Volkanovski voor de titel op UFC 284

Islam Makhachev heeft zijn eerste titelverdediging in zicht, de Rus neemt het op tegen Alex Volkanovski in de headliner van UFC 284 in Perth, Australië op 11 februari in de RAC Arena.

Nadat Makhachev de vacante titel bij UFC 280 had gewonnen met een overwinning op Charles Oliveira, daagde hij de kampioen vedergewicht, Alexander Volkanovski, uit. De Australiër was de back-up voor het gevecht en de twee hadden een staredown na de overwinning van Makhachev.

Maar onlangs gingen Volkanovski en Makhachev op sociale media een korte woorden oorlog met elkaar aan. Nu heeft de UFC echter via sociale media aangekondigd dat Makhachev het zal opnemen tegen Volkanovski op 11 februari in de RAC Arena.

Ongelofelijk

Dit is een strijd waar Volkanovski naar op zoek is, omdat hij een erfenis wil en de kans om kampioen in twee divisies te worden. Toch is hij zich er terdege van bewust dat hij zijn handen vol zal hebben aan Makhachev.

"Het zal zijn als een David en Goliath gevecht, omdat iedereen denkt dat hij de sterkste man op aarde is, de beste worstelaar die iemand ooit heeft gezien", zei Volkanovski. "De manier waarop ze over hem praten het zal er gewoon ongelooflijk uitzien als ik de klus heb geklaard."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws