'Staal Verplettert IJzer!' Conor McGregor gooit er weer eens een zooitje onzin uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Staal Verplettert IJzer!' Conor McGregor gooit er weer eens een zooitje onzin uit

'Staal Verplettert IJzer!' Conor McGregor gooit er weer eens een zooitje onzin uit

Conor McGregor heeft een waarschuwing uitgevaardigd naar Michael Chandler in aanloop naar hun mogelijke confrontatie bij UFC 296.

Het is bekend dat Conor McGregor controversieel is. Hij doet wat hij wil, wanneer hij wil - en het is vaak controversieel. Toch is hij de grootste ster in de geschiedenis van mixed martial arts, dus wanneer hij spreekt, luisteren velen.

Al lange tijd leek het erop dat de Ier was klaargestoomd voor een comeback gevecht tegen Michael Chandler. In de afgelopen maanden is het echter enigszins onduidelijk geworden, waarbij sommigen suggereren dat de UFC een andere richting zou inslaan.

Conor McGregor Waarschuwt Michael Chandler voor Gepland Gevecht bij UFC 296

Dat veranderde natuurlijk toen Conor onthulde dat hij van plan is om in december tegen de Amerikaan terug te keren. Nu heeft hij zich tot sociale media gewend om enkele verbeteringen in zijn spel te benadrukken.

"Ik heb nu industrieel staal in mijn been, en ik heb lang natuurlijk staal in de schouders, ellebogen en knokkels van de vuist. Ik ben meer dan 3/4 staal. En staal verplettert ijzer. Verplettert de kleine botten in ijzers gezicht. Weg met het ijzer, jij kleine 'bosu ball'".

McGregor verwijdert vaak zijn tweets, maar deze keer heeft hij het laten staan. Chandler is echter niet iemand die zich terugtrekt voor een dreigement en waarschijnlijk is hij juist enthousiast om te zien dat zijn tegenstander al bezig is met hun aanstaande confrontatie.

Het belooft een opmerkelijk gevecht te worden wanneer de twee uiteindelijk tegenover elkaar komen te staan. Tegelijkertijd zullen er vragen rijzen over de zes maanden durende USADA-regel en hoe McGregor erin is geslaagd om deze te omzeilen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws