Ruziezoeker wil op de vuist met UFC-vechter in parkeergarage! 'Niet echt slim' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ruziezoeker wil op de vuist met UFC-vechter in parkeergarage! 'Niet echt slim'

Ruziezoeker wil op de vuist met UFC-vechter in parkeergarage! 'Niet echt slim'

Na een spectaculaire overwinning op UFC 285 kreeg Ian Garry veel lof van fans en collega vechters. Echter wilde een man met hem op de vuist in de parkeergarage van de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Na het gevecht eerder vandaag kleedde Garry zich in een smoking voor de interviews en hij kon niet gelukkiger zijn. Gelukkig was hij in een goede stemming, want dit heeft een idioot die met hem op de vuist wilde waarschijnlijk gered van een pak slaag.

In een video die werd gedeeld door Betr Combat, probeerde Garry de situatie te sussen met deze persoon. Uiteindelijk kwam er een kleine oude dame tussen de twee staan om de ruziezoeker weg te sturen.

De winst was de vierde overwinning op rij voor Garry en zijn eerste finish sinds zijn UFC debuut in november 2021. We weten niet wat er uiteindelijk is gebeurd tussen Garry en de random persoon, maar we kunnen aannemen dat er geen geweld is gebruikt. Als dat wel zo was, dan hadden we er al over gehoord.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws